Icoon bel me terug - Maxmakelaar

Bel me terug

Sluiten

Laat Maxmakelaar® u terugbellen

  *Alle velden zijn verplicht
  BELEGGING

  Assistentiewoningen in residentie Clarenhof te Nieuwpoort

  Tel. 059 43 35 03

  GSM 0477 25 26 18

  +21

  prijs op aanvraag

  Deel dit pand Print deze pagina

  Assistentiewoningen Clarenhof te Nieuwpoort

  Type Assistentieflats
  Bouwjaar 2019
  Woonoppervlak 55-110 m² m²
  Kamers 1 of 2 slaapkamers
  Dit pand wil ik bezichtigen
  Assistentiewoningen in residentie Clarenhof te Nieuwpoort

  Welkom in Residentie Clarenhof, de perfecte combinatie van een luxe appartement (107 stuks), hotel en assistentieflat. Dat alles in een oase van rust en comfort, dichtbij alle voorzieningen in het hartje van het historisch centrum van Nieuwpoort. Residentie Clarenhof biedt u een zorgeloze en veilige toekomst. Dat zowel als investeerder als voor onze bewoners. Hoe? Via een uitgebreide waaier aan kwalitatieve diensten en een innovatief oproepsysteem.

  De assistentieflats staan voor comfort en luxe, maar ook voor uw privacy en zelfstandigheid in een aangename en groene omgeving. Ideaal dus voor de actieve, nieuwe senior. Dat alles op een historische toplocatie in Nieuwpoort! Residentie Clarenhof voldoet aan de regelgeving omtrent assistentieflats.

  Geniet van luxe en zorg op een exclusieve locatie in Nieuwpoort.

  Interesse in Residentie Clarenhof? Vraag info via : . Nog enkele assistsentieflats te koop !

  +21

  Residentie Clarenhof in Nieuwpoort koppelt dat luxueus residentieel wonen op een prachtige locatie aan extra diensten en zorgen op maat van de bewoners. Alles wordt ontwikkeld naar de strengste normen van erkende assistentieflats. In Residentie Clarenhof zal altijd een beroep kunnen gedaan worden op permanentie. Elk appartement is bovendien uitgerust met het unieke domotica- en oproepsysteem van de bouwheer, waardoor elke bewoner zowel qua diensten als qua zorgen op beide oren kan slapen.

  Architectuur en Techniek / De grootste zorg werd besteed aan de architectuur en de materialen in Residentie Clarenhof. Door de moderne architectuur en het gebruik van de nieuwste materialen en technieken valt het ontwerp bij iedereen in de smaak. Residentie Clarenhof zal bovendien door de toepassing van de nieuwste technieken streven naar een zo laag mogelijk verbruik, zowel van water, elektriciteit als verwarming. Een flat moet wettelijk gezien minstens 40m² groot zijn. De bouwheer gaat hierin nog een stapje verder en bouwt flats tot 94m². Bovendien beschikt elke flat over veel lichtinval en een terras! Alle flats zijn rolstoeltoegankelijk én rolstoelleefbaar! Hierin gaat de bouwheer nog veel verder dan wat verplicht is door de overheid zodat elke flat perfect, zonder zorgen, bewoond kan worden door wie dan ook. De flats bevatten een volwaardige keuken, volwaardige badkamer met grote inloop- of inrijdouche, leefruimte, berging en 1 of 2 slaapkamers. Bovendien beschikt elke flat over een privé terras. Er wordt gewerkt met kwalitatieve en hoogwaardige materialen zoals parketvloeren, composietwerkblad in de keuken, vloerverwarming, driedubbel en hoogrendementsglas… Elke flat wordt luxueus afgewerkt en is onder meer voorzien van inbraakdetectie, branddetectie, toegangscontrole, etc.

  Modaliteiten / Er wordt een prachtig restaurant voorzien met zicht op zowel de binnentuin als de voorkant. Ook wordt een wellness en fitness ingericht waar elke bewoner kan genieten van een deugddoende oase van rust. Schoonheidszorgen zoals kapper, manicure-pedicure, massage, jacuzzi…worden tevens geïntegreerd in het project.

  Diensten : Met haar innovatief oproepsysteem, uitgebreide waaier aan kwalitatieve diensten (poetsdienst, kiné, thuiszorg, boodschappen…) en comfort biedt Residentie Clarenhof een zorgeloze en veilige toekomst. Dat alles in de vorm van een unieke hotelformule! Wij bieden een assistentie op maat die inspeelt op uw behoeften en vraag. Uw veiligheid wordt gekoppeld aan zelfstandigheid en onafhankelijk wonen. Via het unieke oproepsysteem in de flat kan de bewoner onder meer een beroep doen op de broodbesteldienst, apotheek- en boodschappendienst. Bediening op de kamer mogelijk.

  Zorgen : In onze residenties is er 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 crisiszorg en overbruggingsassistentie voorzien voor alle senioren. Ook staat er dagelijks een woonassistent ter beschikking van de bewoners. Die assistent organiseert en controleert alles. Hij/zij is het aanspreekpunt voor de bewoners en organiseert tevens activiteiten en evenementen zoals petanquewedstrijden, culturele uitstappen, bezoek aan musea, boottochten en zoveel meer! Eigen interne krant, onthaalbrochure,…

   

   

  Lees meer

  Extra informatie

  De dienstenwaaier

  Elke bewoner krijgt een uitgebreid, verzorgd dienstenpakket. Naast de basisdienstverlening (onderhoud van de gemeenschappelijke delen, klusjesdienst…) bieden wij in onze residenties zowel kleine dienstenpakketten als all-in formules aan. Nog andere diensten nodig? Dan tekenen we graag een op maat gemaakt pakket voor u uit. U betaalt op die manier enkel wat u nodig heeft.

  • Medische permanentie : met één simpele druk op de knop maakt u verbinding met de medische permanentie. Indien nodig, wordt er onmiddellijk een verpleegkundige naar uw assistentiewoning gestuurd en kan die zelfs automatisch worden binnengelaten.
  • Woonassistentie : het centrale aanspreekpunt voor de bewoners en hun familieleden. De woonassistenten coördineren alle zorg en diensten en zijn 6 dagen op 7 aanwezig in de residentie. Dat is dus veel meer dan het wettelijke minimum van 1 keer per week. Ook voor uw vragen, wat extra hulp of gewoon een leuke babbel.
  • Overbruggingsassistentie : Wie na een crisissituatie of zware ingreep extra zorg nodig heeft. Wij organiseren alles voor u: van thuisverpleging tot kinesist.
  • Gebruikersraad : Kan er iets beter of heeft u een suggestie? Jaarlijks worden er 4 gebruikersraden georganiseerd waar u alles kan bespreken. Bespreek kleine euvels of suggesties gerust met de woonassistent.
  • Administratieve ondersteuning : Hulp bij uw belastingaangifte, terugbetaling of aanvraag voor een tegemoetkoming? Ook daarvoor staan de woonassistenten paraat.
  • Algemene permanentie : dringende vragen of problemen kunnen ook na de kantooruren en in het weekend.

  De comfortdiensten

  Boodschappen halen, het vuilnis buitenzetten, naar de kinesist gaan… u heeft alles binnen handbereik. Geen praktische beslommeringen meer voor u!

  • Boodschappendienst : Bestel uw boodschappen, brood of medicijnen dan via de woonassistenten. Zij brengen uw bestelling met een glimlach bij u.
  • Brasserie & tearoom : In elke residentie is er een brasserie met heerlijk verse maaltijden die u zowel ter plaatse kunt opeten als laten leveren aan uw deur.
  • Ontspanning : Een zorgeloos leven, daarbij is ontspanning onmisbaar! In elke residentie vindt u een fitness- en wellnessruimte, met sauna, jacuzzi en infraroodmuur.
  • Animatie & evenementen : Niets zo fijn als samen zijn! Daarom organiseren wij in de residenties elke week heel wat uitstapjes en evenementen waar u volledig vrijblijvend aan kan deelnemen. Amusement verzekerd!
  • Kapper, schoonheidsspecialist & kinesist : er is in de residentie een praktijk voor kinesitherapie, een kapper en een schoonheidsspecialist.
  • Wassalon : U heeft in uw woning aansluiting voor een wasmachine, maar op de kelderverdieping is er ook een volledig wassalon te vinden.
  • Afvalophaling : In de residentie is er een afvalruimte met containers, zodat u geen gemeentelijke vuilniszakken hoeft te kopen.

   

   

  Voordelen van een erkende assistententiewoning

  • Toplocaties
  • Kwalitatieve nieuwbouw
  • Correcte prijs-kwaliteitverhouding
  • Eigen beheer- en verhuurdienst
  • Betrouwbaar huurderspubliek en weinig risico op huurschade
  • Toenemende vergrijzing als veiligheidsgarantie
  • Interessante fiscale voordelen: btw-tarief à 12% en vrijstelling van onroerende voorheffing
  • Aankoop in volle eigendom

  TE KOOP – TE HUUR in Clarenhof

  107 moderne erkende assistentiewoningen op toplocatie

  • Volledig rolstoeltoegankelijk
  • 1 of 2 slaapkamers
  • Woonoppervlakte tussen 55 en 120 m²
  • Ruim privéterras of tuintje
  • Aansluiting wasmachine, aansluiting telefoon, internet
  • Volledig uitgeruste keuken, inbouwkasten
  • Aangepaste badkamer met inrijdouche en douchestoel
  • Ondergrondse parking
  • Kelderberging per appartement
  • Huisdieren toegelaten

  Bekijk hier alle foto's

  Wilt u dit pand bezichtigen, of wenst u meer informatie?

  Maak een vrijblijvende afspraak

  of bel ons op 0477 25 26 18

  Meer assistentieflats te koop in regio Oostende

  close